Sweet country - Κακογιάννης, Μιχάλης, 1922-2011; Παπά, Ειρήνη, 1927-; Alexander, Jane, 1939-; Nero, Franco; Δανδουλάκη, Κάτια (Audio Visual Enterprises, 2007)
Η ταινία απεικονίζει τα οδυνηρά γεγονότα της δικτατορίας της Χιλής μετά τη δολοφονία του Προέδρου της, Σαλβαντόρ Αλιέντε και την κατάληψη της εξουσίας από τον Στρατηγό Πινοσέτ. Η δράση επικεντρώνεται σε δύο οικογένειες που παγιδεύονται από τους στρατιωτικούς.