The cherry orchard - Κακογιάννης, Μιχάλης, 1922-2011; Κακογιάννης, Μιχάλης, 1922-2011; Rampling, Charlotte, 1946-; Bates, Alan, 1934-2003 (Audio Visual Enterprises, 1999)
Ο διάσημος σκηνοθέτης με τη βοήθεια ενός ταλαντούχου επιτελείου ηθοποιών αποδίδει μοναδικά το κλασσικό έργο του Άντον Τσέχωφ σχετικά με το πέρασμα του χρόνου και το δεσμό μας με τη φύση.