Time machine (BBC, 2006)
"Από τη δημιουργία των ψηλότερων βουνών μέχρι το άνοιγμα των πετάλων ενός λουλουδιού, ο χρόνος είναι ο απόλυτος κυρίαρχος του κόσμου. Για να κατανοήσουμε αυτή την υπερδύναμη πρέπει να βρούμε τον τρόπο να την τιθασεύσουμε. Χρησιμοποιώντας τις πιο εξελιγμένες μεθόδους κινηματογράφησης, αυτή η εκπληκτική σειρά μας απελευθερώνει από τα δεσμά του χρόνου. Τον συμπιέζει, τον επεκτείνει, τον σταματάει και τον ανακατασκευάζει για να μας οδηγήσει σε μια άλλη συναρπαστική οπτική του κόσμου γύρω μας και στις δραματικές αλλαγές που σχημάτισαν τη Γη, τη ζωή και την ανθρωπότητα". - Περίληψη από τη θήκη.