Στοχαστικά μοντέλα στις ασφαλίσεις ασθένειας : - Κυνηγός, Άγγελος (2011)
Διαπραγματεύεται την ασφάλιση ανικανότητας με τη χρήση στοχαστικών μοντέλων. Υπολογίζονται και γίνεται εκτίμηση των πιθανοτήτων μετάβασης και δίνονται οι Kolmogorov εξισώσεις. Τέλος γίνεται εξομάλυνση μέσω γευνικευμένων γραμμικών μοντέλων.