How to build a human (Science, 1996)
"Μια εκπληκτική σειρά ντοκιμαντέρ, που αποκαλύπτει τα θαύματα της γενετικής και της βιολογίας, που πρόκειται να συμβούν μέσα στα επόμενα χρόνια! Ξεχάστε γηρατειά αρρώστιες, υπογεννητικότητα! Ο άνθρωπος του μέλλοντος θα έχει απεριόριστες δυνατότητες!" . - Περίληψη από τη θήκη.