Μία εφαρμογή για την επεξεργασία μαθηματικών εκφράσεων στη γλώσσα Java : - Κουκούσουλα, Αικατερίνη (2009)
Το αντικέιμενο της παρούσας εργασίας είναι η κατασκευή μίας εφαρμογής η οποία θα απεικονίζει μαθηματικές εκφράσεις. Η εφαρμογή υλοποιήθηκε στη γλώσσα προγραμματισμού Java.