Wonders of the universe (Discovery Communications Inc., 2006)
"Ανακαλύψτε τα απίστευτα, μυστήρια και μεγαλειώδη γεγονότα, που κάνουν το άπειρο σύμπαν μας να προκαλεί απέραντο θαυμασμό αλλά και δέος! Από το Γαλαξία μας μέχρι τα πιο μακρινά ουράνια σώματα, εκατομμύρια φεγγάρια, καυτούς ήλιους, φονικές μαύρες τρύπες, επικίνδυνους κομήτες και αφιλόξενους πλανήτες, εξερευνήστε τα 13 σημαντικότερα θαύματα στο στερέωμα, έτσι όπως καταγράφονται από την αστρονομία!". - Περίληψη από τη θήκη.