Sahara = - Palin, Michael (BBC, Prooptiki [Εταιρεία διανομής], 2002)
"Στο νέο, επικό οδοιπορικό του, ο Μάικλ Πάλιν μας ξεναγεί στη μαγευτική Αφρική: διασχίζοντας την έρημο της Σαχάρα, επισκέπτεται 7 χώρες, αναδεικνύοντας άγνωστες πτυχές μεγάλων πολιτισμών του χθες αλλά και του σήμερα". - Περίληψη από τη θήκη.