Ευστάθεια μη γραμμικών διαφορικών συστημάτων και εφαρμογές : - Μάρκου, Γεώργιος Β. (2011)
Ομογενή γραμμικά συστήματα με σταθερούς συντελεστές, ευστάθεια και σχεδόν γραμμικά συστήματα, η άμεση μέθοδος του Liapunov