Wanderers of the deep - Lindsay, Robert 1949- (Natural history series, 1999)
"Μια μοναδική περιήγηση - εμπειρία στους βυθούς του πλανήτη όπου κατοικούν δυο θαλάσσια θηλαστικά: τα δελφίνια και οι φάλαινες...". - Περίληψη από τη θήκη.