Introducing postmodernism - Appignanesi, Richard (Naxos Audiobooks, 2005)
Ένας οδηγός για όλους όσους θέλουν να κατανοήσουν την έννοια του μεταμοντερνισμού. Αναλύονται οι έννοιες του στρουκτουραλισμού, της σημειωτικής, της αποδόμησης έτσι όπως αναλύθηκαν από τους Foucault, Levi-Strauss, Barthes και άλλους.