Wildlife specials - Attenborough, David, 1926- (Natural history series, 2002)
"Με την τεχνική της mini κάμερας, αυτό το πρωτοποριακό ντοκιμαντέρ αποκαλύπτει όλα τα μυστικά των φιδιών. Επιβλητικές εικόνες από επικίνδυνα, σαρκοβόρα φίδια που επιτίθενται στο θήραμά τους, με τη βοήθεια ψηφιακών εφέ υψηλής τεχνολογίας φτάνουν στα σπίτια μας και ταράζουν την ηρεμία μας! Ανακαλύψτε ακόμη πως αντιμετωπίζονται ιατρικά οι δαγκωματιές των πιο επικίνδυνων δηλητηριωδών ερπετών του πλανήτη μας". - Περίληψη από τη θήκη.