State of the planet - Attenborough, David, 1926- (Natural history series, 2004)
"Η καταστροφή των τροπικών δασών, το φαινόμενο του θερμοκηπίου, η εξαφάνιση των ειδών, η άνοδος της στάθμης της θάλασσας, οι μεγάλες ξηρασίες... Ανακαλύψτε αν ο πλανήτης μας βρίσκεται πράγματι σε κατάσταση κρίσης, γιατί συμβαίνει αυτό και τι μας επιφυλάσσει το μελλον". - Περίληψη από τη θήκη.