Αναζητώντας τον Χίτλερ (National Geographic Television, 2009)
"Τα βιβλία της ιστορίας μας πληροφορούν ότι ο Αδόλφος Χίτλερ και η μόλις 36 ωρών σύζυγός του αυτοκτόνησαν στις 30 Απριλίου 1945, στο υπόγειο καταφύγιο της γερμανικής καγκελαρίας, στην καρδιά του Βερολίνου. Παρ' όλα αυτά, ορισμένοι υποστηρίζουν ότι ο Χίτλερ σκηνοθέτησε την αυτοκτονία του και διέφυγε στην Αργεντινή. Το FBI ακολουθούσε για πολλά χρόνια αποπροσανατολιστικά ίχνη. Οι Ρώσοι στρατιώτες που ισχυρίζονταν ότι ανακάλυψαν το πτώμα του είπαν ότι το αποτέφρωσαν και πέταξαν τα απομεινάρια σ' έναν υπόνομο του Βερολίνου. Χωρίς πτώμα, λοιπόν, πώς θα μπορούσε κανείς να είναι βέβαιος για την τύχη αυτού του ανθρώπου;". - Περίληψη από τη θήκη