Ice age 2 - Saldanha, Carlos 1965- (Twentieth Century Fox Film Corporation, 2006)
"Η Εποχή των Παγετώνων φτάνει στο τέλος της, οι πάγοι αρχίζουν να λιώνουν και όλα τα ζώα της κοιλάδας πρέπει να βρουν έναν τρόπο σωτηρίας για να γλιτώσουν από τις επερχόμενες καταστροφικές πλημμύρες..." Περίληψη από τη θήκη.