Εισαγωγή στη λογική της κβαντομηχανικής : - Φιλιππή, Άννα (2009)
Η παρούσα εργασία είναι μια εισαγωγή στην θεωρία των καλούμενων ορθο-modular δικτυωτών η οποία προκύπτει απο την μαθηματική θεωρία της κβαντομηχανικής.