Young Frankenstein - Brooks, Mel, 1926-; Wilder, Gene, 1933-2016; Boyle, Peter, 1935-2006; Feldman, Marty, 1933-1982; Leachman, Cloris (Twentient Century Fox Home Entertainment, 2000)
Ο Δρ. Φρέντερικ Φρανκενστάιν έρχεται στην Τρανσυλβανία για να κληρονομήσει τον πύργο του παππού του. Μαζί με τον πύργο κληρονομεί τον καμπούρη υπηρέτη και την παρανοϊκή οικονόμο, που του δείνουν την έμπνευση να κάνει αυτό που έκανε και ο παππούς του, να δημιουργήσει ζωή. Θα προχωρήσει στα πειράματά του και θα πετύχει. Μόνο που το τέρας που θα προκύψει δεν είναι σαν τα άλλα.