Πρόταση σχεδίασης εκπαιδευτικής εφαρμογής εικονικής πραγματικότητας, για εκπαίδευση παιδιών με κινητικές αναπηρίες στην ένδυση : - Νικολοπούλου, Όλγα Μ. (2010)
Σχεδίαση ενός εικονικού εκπαιδευτικού παιχνιδιού για την εκπαίδευση της ένδυσης σε παιδιά με κινητικές αναπηρίες