Η σχέση της δέσμευσης καριέρας με την οργανωσιακή δέσμευση : - Γερονικολός, Δημήτριος (2010)
Η σχέση της δέσμευσης καριέρας με την οργανωσιακή δέσμευση. Μία ποιοτική έρευνα σε εργαζομένους ιατρούς ενός περιφερειακού νοσοκομείου.