Ανάπτυξη συστήματος βασισμένο σε γνώση για το σχεδιασμό ρομποτικής κυψέλης : - Μηλεούνης, Αλέξανδρος (2010)
Η ανάπτυξη ενός συστήματος βασισμένο σε γνώση το οποίο θα επικουρεί τον μηχανικό κατά τον σχεδιασμό ρομποτικών κυψελίδων. Θα συγκεντρωθούν σε μια βάση γνώσης οι προδιαγραφές των βιομηχανικών ρομπότ και άλλων υποσυστημάτων που απαρτίζουν μια ρομποτική κυψελίδα, και διατίθενται στην αγορά καθώς επίσης και οι προτεινόμενες, από τους κατασκευαστές, εφαρμογές αυτών. Χρησιμοποιώντας απλούς αλγόριθμους τεχνητής νοημοσύνης το σύστημα ανάλογα με την εφαρμογή και την συγκεκριμενοποίηση της σχεδιαστικής πληροφορίας θα προτείνει εναλλακτικές λύσεις για τα υποσυστήματα αυτά.