The whispering chorus - DeMille, Cecil B. (Cecil Blount) 1881-1959; DeMille, Cecil B. (Cecil Blount) 1881-1959; Hatton, Raymond 1887-1971 (British Film Institute, 1998)
Ο John Tramble, ένας απογοητευμένος από τις οικονομικές δυσκολίες υπάλληλος, αποφασίζει να εγκαταλείψει τη σύζυγό του και τη δουλειά του. Όταν βρίσκει ένα πτώμα, σκηνοθετεί τον ίδιο του το θάνατο, παραμορφώνοντας το πτώμα και φορώντας του τα ρούχα του. Μετά από χρόνια συλλαμβάνεται με την κατηγορία του ίδιου του του φόνου. Να αποκαλύψει το μυστικό του ή να δεχτεί τις συνέπειες;