Joan the woman - DeMille, Cecil B. (Cecil Blount) 1881-1959; DeMille, Cecil B. (Cecil Blount) 1881-1959; Farrar, Geraldine 1882-1967 (British Film Institute, 1998)
Η ιστορία της Ιωάννα της Λωραίνης, που οδήγησε τις δυνάμεις του Δελφίνου σε νίκη εναντίον των Άγγλων, πουλήθηκε στον εχρό, δικάστηκε ως μάγισσα και καταδικάστηκε να καεί στην πυρά.