It - Badger, Clarence G. 1880-1964; Bow, Clara 1905-1965 (British Film Institute, 1998)
Η Betty Lou, είναι ένα όμορφο κορίτσι που εργάζεται ως πωλήτρια σε κατάστημα γυναικείων εσωρούχων. Και έχει βάλει σκοπό να ξελογιάσει το γιο του ιδιοκτήτη.