Educational interactive storytelling for narrative comprehension and recall in dyslexic children : - Βεριγάκης, Νικόλαος (2010)
Η διπλωματική εργασία ασχολείται με την ανάπτυξη δεξιοτήτων αφηγηματικής κατανόησης και μνήμης σε δυσλεξικά παιδιά μέσα από εκπαιδευτικά συστήματα διαδραστικής αφήγησης.