Εξατομικευμένη παρουσίαση περιεχομένου στο διαδίκτυο : - Μπότης, Γιώργος Ιω (2010)
Επισκόπηση της εξατομίκευσης περιεχομένου στο διακίκτυο. Οι εφαρμογές και οι λειτουργίες, η τεχνολογία και οι μέθοδοι που χρησιμοποιούνται καθώς και το λογισμικό που υπάρχει διαθέσιμο. Σχεδίαση ηλεκτρονικής παρουσίασης προϊόντων, με δυνατότητα παραγωγής προτάσεων προς τους χρήστες.