Εργαλεία διάχυσης και διαχείρισης ερευνητικών και αναπτυξιακών έργων στο FP7 - Κοσμάτος, Νικόλαος (2011)
Η παρούσα διπλωματική εργασία θα εξετάσει ολοκληρωμένες λύσεις/εργαλεία τόσο για την διαχείριση έργων όσο και για την διάχυση των αποτελεσμάτων τους. Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί σε λύσεις ανοικτού κώδικα και στην διαλειτουργικότητά τους.