Σχεδιασμός και ανάπτυξη συστήματος συλλογής και ανάλυσης περιβαλλοντολογικών δεδομένων : - Διαμαντάτος, Παρασκευάς (2011)
Aνάπτυξη συστήματος το οποίο θα είναι υπεύθυνο για την αποθήκευση και επεξεργασία δεδομένων από ασύρματα συστήματα μετάδοσης δεδομένων με οπτικές ζεύξεις (laser) και από μετεωρολογικούς σταθμούς τα οποία είναι εγκατεστημένα στην ευρύτερη περιοχή του Καρλοβασίου. Με την χρήση των δεδομένων της έντασης εκπομπής RX των οπτικών ζεύξεων είναι δυνατόν να παραχθούν ακριβή βροχομετρικά δεδομένα έντασης της βροχής.