Nemmeno in un sogno - Greco, Gianluca; Ugurlu, Ahmet; Battiston, Giuseppe; De Francesco, Roberto; Prodan, Andrea; Stella, Martina (ArtFree, 2004)
Μια μέρα από τη ζωή του Αχμέντ, ενός Αλβανού που φτάνει μαζί με την οικογένειά του στην ακτή της Πούλια στην Ιταλία και καταλήγει τουρίστας κατά λάθος σε ένα παραθεριστικό χωριό.