Bella Martha - Nettelbeck, Sandra; Gedeck, Martina; Castellitto, Sergio, 1953- (Prooptiki [Εταιρεία διανομής], 2000)
Όλη η ζωή της τριανταπεντάχρονης Μάρθα Κλάιν είναι η...κουζίνα του φημισμένου εστιατορίου, όπου δουλεύει ως σεφ. Σήμα κατατεθέν της, οι ευρηματικές συνταγές, αλλά και το 'αγύριστο' κεφάλι της! Όμως, η μοναχική ζωή και οι συνήθειες της αλλάζουν απότομα όταν, μετά τον θάνατο της αδελφής της, αναγκάζεται να αναλάβει την κηδεμονία της οκτάχρονης ανιψιάς της. Τα πράγματα περιπλέκονται ακόμη περισσότερο καθώς ένας νέος Ιταλός σεφ προσλαμβάνεται στο εστιατόριο, για να την βοηθήσει. Η Μάρθα θα νιώσει την 'αυτοκρατορία' της να απειλείται.