Κυρτή ανάλυση και η γεωμετρία του Rn : - Λάλας, Γεώργιος (2011)
Στην εργασία αυτή παρουσιάζονται μερικά αποτελέσματα της Γεωμετρίας χώρων Banach και του όγκου των κυρτών σωμάτων καταλήγοντας στο Θεώρημα Dvoretzky για τις σχεδόν ευκλείδειες τομές των κυρτών σωμάτων.