The phantom of the opera - Julian, Rupert; Chaney, Lon 1906-1973 (BFI Films, 1998)
Το δράμα ενός παράξενου άντρα, ο οποίος ζει στις κατακόμβες κάτω από την Όπερα του Παρισιού και ο έρωτάς του με μια νεαρή σοπράνο