Airplane - Abrahams, Jim, 1944-; Abrahams, Jim, 1944-; Zucker, David, 1947-; Zucker, David, 1947-; Zucker, Jerry; Zucker, Jerry; Hays, Robert, 1947-; Hagerty, Julie (Widescreen DVD collection, 2001)
Το πλήρωμα ενός αεροπλάνου σε μια πτήση για Σικάγο, παθαίνει τροφική δηλητηρίαση. Κι ενώ οι επιβάτες είναι σε έξαλλη κατάσταση, ο πρώην πιλότος Ted Striker που βρίσκεται ανάμεσα τους, καλείται να κυβερνήσει το αεροσκάφος μετά από χρόνια αποχής!