Othello - Welles, Orson, 1915-1985; Welles, Orson, 1915-1985; Welles, Orson, 1915-1985 (ArtFree [Εταιρεία διανομής], 2006)
Ο Welles πρωταγωνιστεί στον ομώνυμο ρόλο του ευέξαπτου Μαυριτανού που κυριεύεται από τη ζήλεια όταν ο σατανικός υποτακτικός του Ιάγος τον παραπλανά ώστε να πιστέψει ότι η σύζυγός του, Δεισδαιμόνα, του είναι άπιστη.