The cat's paw - Taylor, Sam, 1895-1958; Taylor, Sam, 1895-1958; Lloyd, Harold, 1893-1971 (Connoisseur Video, 1994)
Ο Ezekiel Cobb, είναι ο αφελής νεαρός άντρας, γιος ενός ιεραπόστολου, ο οποίος επιστρέφει από την Κίνα στις Ηνωμένες Πολιτείες. Εμπλέκεται με την πολιτική ως δήμαρχος μιας διεφθαρμένης πόλης. Θα καταφέρει ο επινοητικός Ezekiel Cobb να κάνει την δικαιοσύνη να λάμψει;