Feet first - Bruckman, Clyde, 1894-1955; Lloyd, Harold, 1893-1971 (Connoisseur Video, 1994)
Ο Harold Horne, υπάλληλος σε ένα μαγαζί παπουτσιών, είναι αποφασισμένος να κάνει οτιδήποτε για να πάρει προαγωγή. Με λίγη τύχη, αυτοβελτίωση και πονηριά η επιτυχία είναι αναπόφευκτη.