Η μελέτη της σχέσης εκλογικής συμπεριφοράς και αντικειμενικών αξιών των ακινήτων εστιάζοντας στη Β εκλογική περιφέρεια Αθηνών : - Κατσίλης, Νικόλαος (2011)
Κύριος στόχος της έρευνας μας ήταν να μελετηθεί η σχέση μεταξύ πολιτικής και οικονομίας και ειδικότερα της εκλογικής συμπεριφοράς των ψηφοφόρων και της αντίστοιχης οικονομικής τους κατάστασης.