Εφελκυόμενες μεμβράνες με χρήση έξυπνων υφασμάτων : - Τσιβόλας, Απόστολος (2009)
Με την παρούσα διατριβή επιχειρείται εισαγωγή στη θεωρητική προσέγγιση των κατασκευών, των οποίων δευτερεύον δομικό στοιχείο αποτελούν οι εφελκυόμενες μεμβράνες