Walking with cavemen (Natural history series, 2003)
Ένα συναρπαστικό ντοκυμαντέρ, που με μοντέρνο και πρωτοποριακό τρόπο, αφηγείται τη ζωή των πρωτόγονων με τα πιο προηγμένα ειδικά εφέ, σε μια πιστή οπτική και επιστημονική αναπαράσταση, καταγράφοντας μοναδικά το απόλυτο ταξίδι του ανθρώπινου είδους"". - Περίληψη από τη θήκη.