100 greatest discoveries - Fountain, Michael F.; Fountain, Michael F.; Nye, Bill (Discovery Communications Inc., Prooptiki [Εταιρεία διανομής], 2006)
"Με οδηγό τον διάσημο επιστήμονα, μηχανικό και συγγραφέα Bill Nye, γνωρίστε μία-μία και τις 100 ανακαλύψεις που έφεραν επανάσταση σε όσα ξέραμε, οδήγησαν την ανθρωπότητα στην πρόοδο και δημιούργησαν τον σύγχρονο κόσμο". - Περίληψη από τη θήκη.