Social networking & risk awareness : - Κάτσικας, Κωνσταντίνος Σ. (2011)
Έρευνα στις κοινωνιολογικές επιπτώσεις των εφαρμογών κοινωνικής δικτύωσης στους χρήστες (τρόπος ζωής, εγκληματική συμπεριφορά, αποξένωση, αύξηση κοινωνικού κεφαλαίου, σχέσεις, πολιτική, marketing, επχειρηματική διείσδυση), στην ηλεκτρονική συμμετοχή μέσω των εφαρμογών αυτών (κοινωνικά κινήματα, συμμετοχή των νέων), στο νομικό πλαίσιο (παρατήρηση, προτάσεις) και στα μέτρα προστασίας.