Σταθερά σημεία αυτομορφισμών ελευθέρων ομάδων : - Μακαρώνης, Αλέξανδρος - Αργύριος (2010)
Η εργασία αφορά την υποομάδα της ελεύθερης ομάδας που περιέχει όλα τα σημεία που αφήνει σταθερά ένας αυτομορφισμός.