Midsummer night's dream - Moshinsky, Elijah; Mirren, Helen; McEnery, Peter; Davenport, Nigel (Shakespeare collection, 2005)
Στην Αρχαία Αθήνα, τέσσερις νέοι, ο Λύσανδρος, ο Δημήτριος, η Ερμία και η Έλενα, είναι μπλεγμένοι σε ένα ερωτικό γαϊτανάκι: οι δύο νέοι είναι ερωτευμένοι με την Ερμία, όμως εκείνη αγαπά τον Λύσανδρο, ενώ η Έλενα είναι ερωτευμένη με τον Δημήτριο. Αλλά ένα βράδυ που βρίσκονται όλοι μαζί μέσα σε ένα δάσος, τα ερωτικά μπερδέματα μεγαλώνουν, καθώς στα σχέδιά τους μπλέκονται τα ξωτικά του δάσους και ειδικά το σκανδαλιάρικο ξωτικό Πουκ.