As you like it - Coleman, Basil; Mirren, Helen; Stirner, Brian; Rees, Angharad, 1949-2012 (Shakespeare collection, 2005)
Δύο ερωτευμένοι ευγενείς, ο Ορλάντο και η Ρόζαλιντ, το σκάνε στο δάσος του Άρντεν μαζί με τους φίλους και τους υπηρέτες τους όταν τους εξορίζουν οι συγγενείς τους. Όμως, στο ειδυλλιακό σκηνικό δάσους ακόμα και η απλή ζωή της φύσης μπερδεύεται, όταν οι ήρωες μπλέκονται σε περίπλοκες ερωτικές υποθέσεις, κωμικές παρεξηγήσεις εραστών, έξυπνες μεταμφιέσεις, ερωτικά ποιήματα και την απρόσμενη παρουσία ενός... λιονταριού.