Home networking : - Παπαδόπουλος, Κωνσταντίνος (2011)
Η παρούσα διπλωματική παρουσιάζει μια προσομοίωση ενός συστήματος Διαχείρισης και Ελέγχου ενός «Έξυπνου Σπιτιού» δίνοντας έτσι μια καλύτερη αίσθηση στον αναγνώστη για το πώς λειτουργεί, εξοικειώνοντας τον έτσι με τη διαχείρισή του καθώς και με τεχνολογίες που χρησιμοποιεί. Η εφαρμογή συνοδεύεται και από το παρόν τεύχος που περιέχει κάποια εισαγωγικά στοιχεία για τα «Έξυπνα Σπίτια», περιέχει ένα θεωρητικό υπόβαθρο που πρέπει να γνωρίζει ο αναγνώστης, και αναλυτικές οδηγίες χρήσης του λογισμικού.