Twelfth night - Gorrie, John; McCowen, Alec; Hardy, Robert, 1925-2017; Kendal, Felicity (Shakespeare collection, 2005)
Ένα τρομερό ναυάγιο χωρίζει τα δίδυμα αδέλφια Βαϊόλα και Σεμπάστιαν. Η Βαϊόλα, που ναυαγεί στην Ιλλυρία, μεταμφιέζεται ως ο αδελφός της και μπαίνει στην υπηρεσία του Δούκα Ορσίνο. Όταν όμως ο Δούκας της ζητά να τον βοηθήσει να κερδίσει τη Λαίδη Ολίβια, τα πράγματα περιπλέκονται: Η Λαίδη Ολίβια ερωτεύεται τον νεαρό υπηρέτη, χωρίς να ξέρει ότι είναι γυναίκα, αλλά και η Βαϊόλα τρέφει αισθήματα για τον αφέντη της, τον Δούκα! Και τα πράγματα περιπλέκονται ακόμα περισσότερο όταν κάνει την εμφάνισή του και ο αδελφός της, ο πραγματικός Σεμπάστιαν.