Η επανεμφάνιση παλαιών συμπτωμάτων κατά τη διάρκεια της ομοιοπαθητικής θεραπευτικής παρέμβασης : - Παπαμεθοδίου, Δημοσθένης (2011)
Διερεύνηση του φαινομένου που παρατηρείται κατά τη διάρκεια επιτυχούς θεραπευτικής παρέμβασης και συνίσταται στην επανεμφάνιση συμπτωμάτων από το ατομικό ιστορικό του ασθενή.