Μεθοδολογίες σχεδίασης και αξιολόγησης συνεργατικών εικονικών περιβάλλοντων επιφάνειας εργασίας και εφαρμογή αυτών στην περιοχή της σχεδίασης εσωτερικών χώρων : - Ντουφεξής-Αμουργιανός, Κωνσταντίνος (2010)
Διερεύνηση της συνεργατικότητας σε προγράμματα σχεδίασης εσωτερικών χώρων.