Contemporary styles of Kung fu - Liu, Chia Hui (Audio Visual Enterprises [Εταιρεία διανομής], 2005)
"Μάθετε τα πάντα για τις 5 κυριότερες τεχνικές της ασιατικής πολεμικής τέχνης Kung fu, την εφαρμογή τους και τη φιλοσοφία τους". Περίληψη από τη θήκη.