Beauty shop - Woodruff, Billie; Queen Latifah, 1970-; Silverstone, Alicia; MacDowell, Andie; Woodard, Alfre, 1953-; Suvari, Mena, 1979-; Bacon, Kevin, 1958-; Hounsou, Djimon, 1964- (MGM Home Entertainment, 2005)
Η Τζίνα Νόρις (Λατίφα) έχει μετακομίσει από το Σικάγο στην Ατλάντα για να μπορέσει η κόρη της να φοιτήσει σε ένα διάσημο μουσικό σχολείο, ενώ η ίδια έχει γίνει γνωστή στο σικ ινστιτούτο ομορφιάς που δουλεύει για τα όμορφα ακραία κουρέματα της. Όταν όμως το εγωιστικό αφεντικό της παίρνει τα εύσημα για τη δική της δουλειά, εκείνη φεύγει από το ινστιτούτο παίρνοντας μαζί της μία βοηθό (Αλίσια Σίλβερστοουν) με ένα και μόνο σκοπό: να ανοίξει δική της επιχείρηση.