Life in the undergrowth - Attenborough, David, 1926- (BBC, Prooptiki [Εταιρεία διανομής], 2005)
"Ο Ντέϊβιντ Ατένμπορο μας ξεναγεί σε έναν άγνωστο κόσμο-μινιατούρα, όπου όλα είναι μικροσκοπικά αλλά εκπληκτικά! Ανατριχιαστικές αράχνες, εργατικοί μεταξοσκώληκες, πανέμορφες πεταλούδες, θανατηφόρες σφήκες και συμπαθητικά σκαθάρια, κατοικούν ένα παράλληλο σύμπαν πάνω στη γη". Περίληψη από τη θήκη.